Termeni si Conditii


TERMENI SI CONDITII

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.bloomingbox.ro Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Site-ul www.bloomingbox.ro este administrat de BLOOMING BOX SRL, CUI 38526607, J20/1629/23.11.2017, capital social: 200 lei, cu sediul social in Municipiul Deva, Judetul Hunedoara, Aleea Brazilor, nr.16, denumit in continuare BLOOMING BOX .
Blooming Box furnizeaza servicii sub rezerva urmatorilor termeni, conditii si dispozitii (numiti in continuare „Termeni si Conditii”). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicati faptul ca ati inteles acesti Termeni si Conditii si ii acceptati ca echivalent juridic al unui contract scris si semnat, oferindu-va acordul asupra acestor Termeni si Conditii.
Blooming Box isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, cu efect imediat ca urmare a postarii pe site-ul nostru.
Cumparator – persoana fizica care detine sau nu detine un cont pe site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica care are acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BLOOMING BOX sau in baza unui acord de utilizare existent intre BLOOMING BOX si acesta si care nu necesita in mod obligatoriu crearea si utilizarea unui cont.
Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.
Site – domeniul www.bloomingbox.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
  Document – prezentele Termene si Conditii.
  Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
  Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre BLOOMINGBOX. SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
  Politica de vanzare Online
  Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
  BLOOMING BOX poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
  Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).
  In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
  Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, produsele livrate pot diferi de imagini in functie de stocurile disponibile, BLOOMING BOX isi rezerva dreptul de a face aceste modificari fara a anunta in prealabil clientul. BLOOMING BOX poate inlocui unele din produse sau flori cu unele similare astfel incat sa se pastreze aspectul si valoarea celui original. BLOOMING BOX nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Politica de acceptare a comenzilor
Toate comenzile inregistrare pe BLOOMING BOX sunt supuse acceptarii de catre BLOOMING BOX ne rezervam dreptul de a refuza comenzi fara a furniza clientului un motiv anume. In aceasta eventualitate, in cazul in care plata a fost deja efectuata, suma platita de catre cumparator va fi restituita in totalitate in termen de 24 ore.
Anularea unei comenzi
Orice comanda poate fi anulata in termen de 30 minute de la plasarea acesteia, iar in cazul in care plata a fost deja efectuata, suma platita de catre cumparator va fi restituita in totalitate in termen de 24 ore.
Modificarea unei comenzi
Orice comanda se poate modifica in termen de maxim 1 ora de la plasarea acesteia, cumparatorul asumandu-si ca acest fapt poate prelungi timpul de livrare a comenzii.
Se pot modifica mesajul pentru felicitare, numarul de fire, adresa si timpul de livrare.
Cel mai rapid si mai simplu mod de a modifica o comanda este sa ne contactati cat mai rapid dupa plasarea comenzii telefonic la 0734 215 779 sau prin email pe comenzi@bloomingbox.ro
Proprietate intelectuala si industriala
Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini, text si continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a BLOOMING BOX, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect prin licente de utilizare sau publicare.
Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de BLOOMING BOX decat cu acordul scris expres al BLOOMING BOX
Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare intre BLOOMING BOX si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea BLOOMING BOX cu referire la acel Continut.
Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina www.bloomingbox.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta www.bloomingbox.ro intr-o lumina inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BLOOMING BOX fata de respectivul continut.
Este interzisa utilizarea Continutului in alte scopuri decat cele permise prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
Inregistrarea ca utilizator
Site-ul BLOOMING BOX poate fi accesat in mod gratuit, simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator, dar pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site, precum primirea newsletter-ului sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator.
Prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate in orice moment, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati serviciile www.bloomingbox.ro.
Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul de utilizator.
Site-ul www.bloomingbox.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.
Confidentialitate
BLOOMING BOX va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Nicio declaratie publica, promovare, sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. BLOOMINGBOX. SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de BLOOMING BOX, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra
Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
BLOOMING BOX respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail pe comenzi@bloomingbox.ro sau sa ne contactati telefonic la 0734 215 779.
Preturi
Preturile afisate reprezinta pretul final al produsului, dar fara taxa de transport in valoare de 25 de Ron in cazul in care este necesara livrare. Preturile pot diferi de la un sezon la altul. BLOOMING BOX isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment preturile fara nicio notificare prealabila.
Plata
Pentru efectuarea platii puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata, sau ramburs. Daca optati pentru plata prin transfer bancar/ordin de plata, datele platii va vor fi comunicate printr-un mijloc ales de comun acord. Dupa achitarea comenzii va rugam sa trimiteti o confirmare a platii acesteia prin e-mail la comenzi@bloomingbox.ro pentru a putea incepe procesarea comenzii, iar comanda se livreaza doar in momentul verificarii contului bancar.

Livrari si program de lucru
Comenzile Dumneavoastra pot fi preluate 24 de ore din 24, zilnic atat pe website cat si telefonic sau pe e-mail. Programul pentru efectuarea livrarilor in Timisoara este 09:00-24:00, orele fiind alese alaturi de client. www.bloomingbox.ro livreaza comenzile intr-un interval de maxim 24 de ore de la data preluarii comenzii in Timisoara, iar pentru livrarile Nationale termenul de livrare este de 24-48 ore de la ora predarii coletului catre firma de curierat, sau la o data mai indepartata specificata de client. Mentionam ca atat pentru comenzile din Timisoara, cat si pentru cele cu livrare nationala, timpul de livrare poate creste in perioada Sarbatorilor sau a evenimentelor de tipul Black Friday.
In Timisoara se poate opta pentru livrari in regim propriu sau ridicare de la sediul nostru. Ridicarea de la sediu este gratuita, iar pentru comenzile cu livrare in Timisoara ori la nivel national, pe langa costul comenzii, la aceasta suma se va percepe o taxa de 25 Lei de livrare.
Pentru a livra comanda la o data specificata de Dvs, va rugam sa introduceti data dorita pentru livrare in casuta destinata observatiilor sau mesajului pentru felicitarea cadou, pe WhatsApp sau prin e-mail.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de Dvs, cu toate acestea pot exista situaţii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori, vreme nefavorabila, dezastre, etc..
Va recomandam sa completaţi in caseta cu Observaţii cât mai multe informaţii pe care le consideraţi utile pentru livrare.
Atenţie: Depunem eforturi pentru a efectua livrarile in intervalul orar specificat, insa nu ne asumam obligativitatea de a respecta acest interval atunci când acest lucru nu este posibil.
Retur
Florile constituie produse perisabile si sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Garantie
BLOOMING BOX ofera garantia prospetimii florilor timp de 3-4 zile, insa doar daca acestea sunt ingrijite conform indicatiilor primite pe eticheta ce insoteste produsul.
Conflicte
In cazul eventualelor conflicte intre BLOOMING BOX si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare din prezentul Document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract incheiat.