Despre Noi


Am aparut in 2016 din pasiune pentru flori si din dorinta de a oferi timisorenilor o alternativa de cadou cu simplitate si gust.

Realizam produsele numai in baza unei precomenzi si nu tinem aranjamente gata pregatite pe stoc. In felul acesta ne asiguram ca fiecare buchet este cat se poate de proaspat iar florile sunt atent selectate si pregatite pentru a fi oferite celor dragi voua.

Ne caracterizeaza si ne diferentiaza eleganta si bunul gust in realizarea fiecarui aranjament floral. Ne straduim sa tinem pasul cu trendurile actuale in materie de flori si ne oferim serviciile si pentru punerea in aplicare a ideilor voastre. Daca aveti o cerinta care nu se regaseste in oferta noastra, ne puteti scrie iar noi vom pregati un buchet conform dorintei dumneavoastra.

Cu o atentie desavarsita la detalii si cu profesionalism, suntem mesageri de incredere atunci cand doriti sa faceti o surpriza celor dragi. Alaturi de aranjamentele noastre florale, puteti solicita si alte cadouri pe care noi le vom livra insotite de un mesaj sau o urare frumoasa.

Pentru ca ne dorim ca florile sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie, aranjamentele cu flori proaspete le livram personal in Timisoara. Aranjamentele cu trandafiri criogenati, ursuletii si produsele neperisabile le livram la nivel national, in toata Romania prin curierat.

 Pentru informatii suplimentare despre produse sau alte intrebari legate de serviciile noastre, va asteptam sa ne contactati pe e-mail la adresa comenzi@bloomingbox.ro sau telefonic la 0734 215 779

Spune-i ca o iubesti cu Blooming Box!